divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Duel de guitarres amb Diego Cortés i Pep Romaguera

Fotos: Vicens Tomàs

El passat divendres dia 28 el Restaurant 6B de Malgrat de Mar va vibrar d’energia musical amb el duet de corda entre Diego Cortés i Pep Romaguera, acompanyats per Dani Cubero a la percussió. Un espectacle contundent i ple llibertat, amb domini musical compartit amb força i sobretot amb una feliç complicitat. L’espai 6B aposta de fa més de 6 anys per una programació musical variada, de qualitat i en viu com a postres d’un sopar gastronòmic.

.

Diego Cortés ha recorregut un llarg camí amb la seva guitarra. Escenaris d’arreu del món, compartint l’art de la guitarra amb artistes de primera línia. Evolucionant amb els temps, creant fusió, amb el suport de la tècnica i l’enginy personal sense oblidar el

.

flamenc com a punt de partida.

Pep Romaguera és un entranyable col·lega adaptable a tots els registres. El domini de l’instrument i la passió personal que genera, desperta admiració en la seva execució. En Pep també gaudeix d’una àmplia trajectòria musical al costat de músics de renom internacional.

En el retrobament de molts anys de compartir escenaris, el duet va oferir un ampli repertori entre clàssics, composicions pròpies i tradicionals, amb fusió i suport tècnic, amb improvisacions lliures, plenes de complicitats d’amistoses i tocs personals i espectaculars que van enlairar les energies del públic que els van acompanyar tota la nit amb entusiasme. Un espectacle contundent i de qualitat en el darrer cap de setmana de l’any seguint la línia del 6B.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

1 comentari per a “Duel de guitarres amb Diego Cortés i Pep Romaguera”

  1. Tomas ha dit:

    How can I come in contact with Pep Romaguera?

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris