divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El grup Mots presenta un treball d’autors llatinoamericans

Fotos: Vicens Tomàs

El grup Mots va presentar el passat divendres dia 30, a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, un treball amb repertori d’autors llatinoamericans.

El grup ha sorgit per iniciativa de Jaume Fulcarà, referent musical a Girona. Amb Tati Cervià, a la veu; Toni Pujol, contrabaix; Iñaqui Caparrós, guitarra i cors; Adrià Bauzó, al saxo; i el mateix Fulcarà a la guitarra i veu.

Amb la sala totalment plena, moltes persones es van quedar sense poder entrar, va començar el concert presentat amb molt bon humor Josep Claperols que, més tard, va interpretar un rap acompanyat pel grup.

.

Tati Cervià, que domina perfectament la seva veu amb els diferents registres que ha anat experimentant al llarg de la seva carrera, va anar desvetllant el repertori amb la seva veu càlida i sensual amb música de Brasil, boleros i ritmes suggerents, seguint una ruta d’amors i desamors com a fil conductor.

Mots és sinònim de paraules i és el resultat del retrobament dels seus membres després d’anys de seguir trajectòries diferents i com a resultat, un treball acústic, acurat, i sensible amb música d’autors llatins que va encantar al públic assistent. Tot un plaer escoltar-los.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per