dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme aposta per esdevenir un referent del perfum

Imatge: maridatgedelssentits.cat

La comarca del Maresme vol seguir les passes de Grasse, la capital internacional del perfum, i esdevenir també un referent del món de la perfumeria. En aquest sentit, la nostra comarca compta amb tots els ingredients necessaris: bons perfumistes i tradició floral. Coincidint amb aquest objectiu, Teià acollirà del 18 al 25 de maig la segona edició del Maridatge dels Sentits, un esdeveniment sensitiu que recull les essències diferenciadores del Maresme: flors, gastronomia i olors.

Per altra banda, aquesta mateixa cita aspira a la seva internacionalització mitjançant la creació del primer Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent. Tant el Consorci de Turisme com el Consell Comarcal han donat suport a aquesta iniciativa que segons el president, Miquel Àngel Martínez, contribuirà “a la promoció del Maresme i activa la seva economia”.

Foto: CCM

Enguany, la segona edició del Maridatge dels Sentits de Teià inclourà maridatges i degustacions, exposicions, xerrades i taules rodones, i altres actes vinculats a les flors i plantes, vins DO Alella, perfums, art i gastronomia. A més, segons avança l’organització, també recuperarà un dels olors més tradicionals del Maresme i ja gairebé oblidat: el del taronger.

Tots aquests actes es van presentar aquest dimarts a la seu del Consell Comarcal del Maresme, amb la participació del seu president, Miquel Àngel Martínez, el president del Consorci Costa de Barcelona-Maresme, Joaquim Arnó, així com l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, i el director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Barcelona, Josep Pena, entre d’altres assistents.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris