divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els aiguats malmeten un mur a Llavaneres i obliguen a tallar l’accés de la N-II

Mur de la riera esquerdat |b Fotos: Aj.

Les intenses pluges que han caigut en les darreres hores han malmès el mur de contenció de la riera de Sant Andreu de Llavaneres, a tocar de l’accés al Port Balís, just al costat de l’Oficina Municipal de Turisme. Com a conseqüència d’aquest fet, a dos quarts de nou del matí la Policia Local de Llavaneres ha tancat al trànsit l’accés al poble de la carretera N-II pels vehicles provinents de Mataró com a mesura de seguretat. Segons informen fonts municipals, les persones que vulguin entrar a Llavaneres ho han de fer per la rotonda de La Marinada.

La zona ha quedat acordonada, no s’hi pot accedir a peu ni tampoc poden estacionar els vehicles a l’aparcament del costat de l’Oficina Municipal de Turisme. Aquesta situació ha obligat a celebrar una reunió d’urgència a l’Ajuntament per avaluar la situació. Un cop finalitzada la reunió, el consistori ha decidit contactar amb una empresa d’enginyeria especialitzada en obra civil perquè estudiï una solució definitiva per aquest tram final de la riera i, amb caràcter d’urgència, realitzar treballs per tal de recalçar els murs afectats.

Accés tallat

L’alcalde en funcions, Albert Sala; l’arquitecte municipal i l’enginyer han visitat la zona afectada i han valorat reforçar el mur de davant, tot injectant-hi formigó, per tal d’evitar que pugui caure sobretot en cas que persisteixin les fortes pluges. També s’estudiarà l’enderrocament de la part de mur que s’ha esquerdat. Per altra banda, des de primera hora del matí s’han estat duent a terme treballs d’arranjament a camins d’altres punts del poble que també han quedat afectats pels aiguats.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris