dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit aclaparador a l’Arts d’Estiu en la penúltima actuació de la gira d’OT

Fotos: Vicens Tomàs

Aquest dimecres dia 15 d’agost, a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda, s’ha celebrat la penúltima actuació de la gira d’Operación Triunfo. En aquesta ocasió, l’Arts d’Estiu ha organitzat l’acte juntament amb la promotora Concert Studio que ha tingut lloc al complex esportiu de Can Xaubet que permet un aforament més gran.

El dia abans, ja hi havia seguidors del programa i dels participants a la porta del recinte amb la intenció de sentir-se ben a prop de l’escenari i d’obtenir una bona visibilitat. Van ser unes 9.000 persones en un aforament màxim de 12.000 i amb un grup a l’exterior que es van apropar al recinte per escoltar la música.

.

L’escenari estava preparat pels setze concursants que van entregar el millor d’ells mateixos davant d’un públic entregat i participatiu. Un espectacle creat per esdevenir una gran manifestació, amb música, ball, llums, bandera de l’arc de colors i reivindicacions que s’han anat veient al llarg del concurs o a través de les entrevistes als concursants. També una presència de globus grocs dels fans que s’anaven enlairant al llarg de la nit.

Amaia, la guanyadora d’aquesta edició és la protagonista principal però tots són dalt de l’escenari, mereixedors d’aquest privilegi, pels seus mèrits i pel seu treball. A partir d’aquí la vida els obre moltes possibilitats en les seves carreres professionals que han iniciat.

Contents, emocionats i agraïts, els artistes anaven passant per l’escenari i la passarel·la on les seves veus, la música i el ball eren protagonistes, aclamats i acompanyats pels seus seguidors en una espectacular nit d’estiu.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris