dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Impressionant Sara Baras

La companyia de Sara Baras presenta el seu espectacle ‘Sombras’ a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda.

Fotos: Vicens Tomàs

Èxit impressionant de Sara Baras a la presentació del seu espectacle ‘Sombras‘ al Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda de Mar, el passat dia 19 d’agost.

L’artista gaditana, reconeguda i valorada arreu del món, va desbordar emocions amb una representació plena de música, cant i ball; però també de llum i color que va penetrant a través dels sentits amb la poesia com a fil conductor.

Sara Baras enalteix l’art i la cultura a través dels seus espectacles. Es troba en aquell punt de la seva carrera en què qualsevol objectiu que es proposi serà un èxit; que a cada representació ampliarà incondicionals seguidors de la seva obra. I tot això és fruit del seu art, però també de la seva persistent dedicació.

.

La seva companyia la formen balladors i balladores coordinats, acompanyats per músics i cantadors en perfecta complicitat; amb rampells personals que li donen un caire espontani i, en alguns moments, un toc d’humor.

‘Sombras’ és un treball acurat que sobrepassa l’excel·lència amb una execució impecable que remou els sentits. Un espectacle complet i lúcid. Una mirada a les ombres, sovint amagades, però que són les companyes inseparables de la llum, i aquí es presenta la reflexió resultant de l’espectacle que, com diu al final, es deixa la vida a cada cop de taló. I quants cops de taló hem escoltat?

.

I per acabar la nit un fi de festa compartint amb tota la companyia i el públic assistent, l’alegria espontània i la celebració de la vida.

Una altre èxit del festival d’estiu de Pineda que arriba a la seva recta final. El proper divendres dia 24 podrem veure i escoltar Catarres i Marcel i Júlia, i el dia 31 d’agost, a riure amb David Guapo.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris