divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jarabe de Palo omple l’auditori en el 20è Festival del Mil·lenni

Jarabe de Palo omple l’auditori a la recta final de la seva gira “20 años”

Fotos: Vicens Tomàs

Dijous passat, 18 d’octubre, el concert a l’interior de l’Auditori va començar amb un estil molt íntim, més acústic que en els concerts a l’aire lliure d’aquest estiu. Primer l’home del saxo va fer la introducció, i després Pau Donés va cantar acompanyat de les seves guitarres, senzillament, amb la seva veu i manera particular d’interpretar.

Pau Donés deixarà el grup a partir de primers de gener del pròxim 2019 per dedicar-se bàsicament a la seva filla, però també al seu esport favorit, el surf.

Acompanyat de quatre músics excel·lents, Donés va presentar les composicions d’aquests 20 anys d’història. Explica que va assolir l’èxit sense haver de renunciar a la seva manera de fer, i va agrair al públic tot el suport que ha tingut al llarg de la seva carrera com a músic, compositor i intèrpret.

.

Durant el concert el grup va anar intercalant les peces més clàssiques amb les més noves, pujant l’energia cada vegada més, ballant fins a compartir amb el públic aquesta energia, cantant i picant de mans amb completa fidelitat les darreres peces i els bisos, drets i ballant en una festa carnavalesca, i un cant a l’alegria i a la vida. Pau Donés es va acomiadar entregat al públic juntament amb els músics que l’han acompanyat en aquesta gira. No diu adéu, sinó, fins un altre indefinit.

.

Des d’aquí m’agradaria dedicar-li la cançó de Txarango “Que tot et vagi bé”, tota sencera i sobretot la entranyable “Mil ocells”, també de Txarango, del seu disc ‘El cor de la terra’, en què Jarabe de Palo hi participen com a convidats, i en què Pau Dones hi posa la veu fent una versió que personalment trobo deliciosa.

El 20è. Festival del Mil·lenni ja ha començat. De moment s’han donat a conèixer una trentena d’artistes que aniran desfilant fins el mes de maig. El Proper dimarts està prevista la presentació del cartell a la premsa, on es desvetllarà el programa complert ple de sorpreses per escalfar l’hivern al ritme de la música, un programa que serà variat, amb algunes repeticions i amb sonades sorpreses amb la qualitat en la que ens té acostumats el Festival Mil·lenni al llarg d’aquests 20 anys.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per