dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Diputació eixampla un pont de la carretera BV-5008 a Montgat

Foto: Diba

La Diputació de Barcelona iniciarà la setmana vinent l’eixamplament del pont situat al punt quilomètric 1,15 de la carretera BV-5008. Aquest pont creua el carrer de la Riera de Sant Jordi a Montgat, pràcticament limitat amb el terme municipal de Tiana.

Aquesta actuació, que compta amb un pressupost d’uns 230.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos, pretén adaptar l’itinerari amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels vianants connectant els dos extrems del pont amb el nucli urbà, segons informen fonts de la Diputació.

Més concretament, les obres eixamplaran la vorera nord, soterraran les línies de serveis en les dues voreres, milloraran els sistemes de contenció amb elements de caràcter urbà i col·locaran una nova capa de trànsit. Actualment, la vorera i la calçada estan separades per una barrera metàl·lica.

Plànol de l’actuació | Imatge: Diba

El pont, de 31.5 metres de longitud aproximada, compta amb un tram central de 9,5 metres en forma d’arc de fàbrica de maó massís i pedra. Sobre l’arc, i sobre els murs dels estreps que limiten l’arc, s’expandeixen lloses en voladís, la del costat mar de relativament recent construcció i la del costat nord, que precisa una actuació d’eixamplament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris