dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’alcaldessa cessa tots el regidors de Govern de Sant Cebrià de Vallalta

Sònia Scafa | Foto: A.S.C.V.

Mitjançant un decret d’alcaldia, l’alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta, Sònia Scafa, ha revocat el càrrec dels quatre regidors de l’equip de govern: Daniel Lienas, Cristina Romero, Raúl Sánchez i Javier Mallo, tots ells de l’Agrupació de Veïns Sant Cebrià (AVSC).

La causa ha estat el vot contrari d’aquests quatre regidors a la proposta de Pressupost Municipal 2018 presentat en el ple del passat 15 de març. Segons Scafa, la decisió dels fins ara regidors de Govern és “absurda” perquè “paradoxalment” havien contribuït a elaborar l’esmentat pressupost. L’alcaldessa ha afegit també que aquesta “ha estat una última prova flagrant d’una dinàmica de manca de responsabilitat i deguda diligència que es remunta a mesos enrere, i que clarament entorpeix el bon funcionament del consistori”, ha dit.

Després del vot contrari dels quatre regidors, Sònia Scafa ha assegurat que aquesta situació és “del tot insostenible, i que ha comportat la pèrdua total i absoluta de confiança” respecte els regidors de Govern ara destituïts. Per últim ha afegit que la revocació de les competències sobre les regidories ha estat “tan taxativa com necessària” i, a partir d’ara, ha informat que assumeix “de forma immediata” totes les competències que havien estat delegades a principis de mandat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris