divendres, 11 de octubre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat Sana organitza una xerrada sobre teràpies naturals de baix cost

Cartell de la xerrada

L’Associació Malgrat Sana segueix en marxa. Després del taller ‘Autoestima’t’ amb Josep Cordón, celebrat el passat 19 d’octubre i que va comptar amb una molt bona participació dels assistents, ara toca el torn a Josep Pàmies amb una xerrada sobre ‘Alimentació, salut, plantes medicinals i teràpies naturals de baix cost’. La xerrada tindrà lloc el divendres dia 16 de novembre, a les 8 del vespre, a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar (Carrer de Mar núm. 63).

Josep Pàmies es defineix com a pagès, conscient i compromès des de fa anys amb una línia de treball que cada vegada escolten, tenen en compte, valoren i segueixen més persones. Ell, amb tot un equip de metges, naturòlegs, i a través de l’Associació Una Dolça Revolució, es dediquen bàsicament a la informació i difusió de teràpies naturals de baix cost, basades sobretot en la autosuficiència de les persones.

Jacomina Kistemaker

El compromís de Pàmies i el seu equip l’ha portat a una lluita pel fet de mantenir unes afirmacions que comprometen a alguns sectors i que, com a resposta, han generat denúncies, multes i limitacions de la llibertat d’expressió. En aquesta ocasió, Josep Pàmies oferirà una conferència que segueix la línia de Malgrat Sana de posar sobre la taula informació de com podem millorar la nostra salut, sense que afecti massa la economia familiar.

Per altra banda, el dimarts dia 27 d’aquest mateix mes de novembre, a les 20.30 h, la Capella de l’Antic Hospital (Carrer passada núm. 44) acollirà l’actuació de la psicòloga Holandesa Jacomina Kistemaker, fundadora del Centre Punta Couso a Cangas de Morrazo (Pontevedra). La Jacomina treballa entre la psicologia i la espiritualitat a través del so, bols tibetans, gongs, mono cordes i la seva veu. Pionera de gran prestigi en la investigació del so per al creixement personal, a més de dedicar-se al seu centre, porta els resultats del seu treball de gira per arreu d’Espanya i l’estranger. En aquesta ocasió, els assistents podran gaudir d’un excel·lent concert a Malgrat.

L’organització ha assenyalat també que les places són limitades, tindran una aportació de 12 euros i les entrades es podran adquirir a la llibreria La Pilona de Malgrat (Carrer del Carme núm. 67) o a l’entrada de la Capella a partir de les 7 tarda.

Cartell

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per