divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró condemna l’agressió sexual que va patir una dona a la Carretera de Mata

Zona dels fets | Foto: PP Mataró

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mataró ha acordat aquest divendres condemnar l’agressió que va patir una veïna del municipi la matinada del passat dimecres 28. Aquests fets van succeir a la carretera de Mata, al barri de Rocafonda de Mataró, i els Mossos d’Esquadra van detenir al presumpte autor el mateix dia.

L’home ha estat detingut com a presumpte autor de delictes d’agressió sexual, lesions i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. L’endemà dels fets el Partit Popular (PP) de Mataró es va fer ressò dels fets, i va demanar la convocatòria d’una Junta de Portaveus extraordinària.

El consistori mataroní ha mostrat així el seu rebuig i condemna més absoluta contra aquests fets, tot recordant que la violència masclista és l’expressió més extrema de les desigualtats per raó de gènere, una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones. També demana a la ciutadania que es posicioni per “condemnar i lluitar contra aquests greus fets i treballar per a la seva eradicació des de tots els sectors”.

L’Ajuntament de Mataró ha manifestat també el seu suport a la dona agredida i s’ha posat a disposició de la víctima en la gestió d’aquesta situació. Les mateixes fonts han recordat que les dones que ho necessitin poden adreçar-se al Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), on seran ateses per professionals de l’àmbit psicològic i jurídic.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris