diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró obre expedient a l’empresa de la recollida de residus

Imatge del vídeo

L’Ajuntament de Mataró ha demanat explicacions a l’empresa FCC, adjudicatària del servei de neteja i de la recollida de residus des de l’any 2014, en relació al vídeo enregistrat per un mataroní, i fet públic per ERC-MES Mataró, on es pot veure un operari barreja en el mateix camió el contingut d’un contenidor de paper i cartró, i un altre de rebuig. Segons informa el mateix consistori, l’empresa ha atribuït els fets a “un episodi puntual”.

A través d’un comunicat, el consistori mataroní ha informat que obrirà un expedient informatiu per aclarir els fets, conscient que s’ha posat en risc la confiança dels ciutadans en el sistema de recollida selectiva. Aquest expedient pretén aclarir en quin context s’han produït els fets. L’Ajuntament de Mataró ha avançat que prendrà mesures i, en proporció a les conclusions de l’expedient informatiu, reclamarà a la concessionària sense descartar la possible aplicació de sancions.

Per últim, el mateix consistori ha destacat la col·laboració i implicació ciutadana en la gestió dels residus i, en especial, en la recollida selectiva, que “tants beneficis aporta al medi ambient i a la millora de la sostenibilitat de la ciutat”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris