diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Miguel Ríos comença la seva gira amb el nou espectacle ‘Symphonic Ríos’

Fotos: Vicens Tomàs

Miguel Ríos comença la seva gira amb el nou espectacle ‘Symphonic Ríos’ al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona dijous dia 21, amb l’aforament gairebé complet d’aficionats a la música, seguidors del cantant i del rock més emblemàtic del país.

L’artista de Rock espanyol, que ja s’havia retirat fa uns quants anys, torna als escenaris amb una nova proposta ple d’energia escènica i de bones facultats. Acompanyat de 56 músics a dalt de l’escenari, entre l’orquestra i el grup Black Boys Band, van crear una atmosfera fluida a través de la música, sintonitzant amb el públic des del primer moment.

.

La presentació va ser a càrrec de l’orquestra que va interpretar ‘Memorias de la carretera’, i va acabar amb ‘Bienvenidos‘. Miguel Ríos, que va aparèixer a l’estil de les grans estrelles, que ho és, va ser aclamat per un públic amb ganes de compartir l’espectacle.

Cada peça que interpretava, l’artista l’anava presentant amb bona sintonia i tarannà proper, fent servir el català de tant en tant, amb sentit de l’humor i amb comentaris crítics, sobretot respecte a la resposta d’Europa amb el conflicte dels refugiats. “Europa perd els papers”, va dir amb vergonya, rebent els aplaudiments del públic en complicitat.

.

Al llarg de l’espectacle el músic va anar teixint el concert, primer amb ‘Benvinguts’, cantant en català, tot un detall, i des de les més clàssiques, fins arribar a les més roqueres amb el públic dempeus i acompanyant-lo corejant amb gran entusiasme; mantenint en tot moment el ritme i la veu potent i emblemàtica de sempre.

La nit va ser jove acompanyat de molts vells “rockeros”. Al final, no va faltar el regal d’uns quants bisos i el concert va acabar amb ‘l’Himno a la alegría‘, corejat, emotiu.

Miguel Ríos va oferir un espectacle complet en que t’emportes la sensació d’haver gaudit amb la música i les cançons, amb una completa complicitat en un espectacle únic: ‘Symphonic Ríos’

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris