divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Moció de censura a Sant Vicenç de Montalt

Fotos: A.S.V.M.

Tots els grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt – 9 SV, ERC, C’s, PSC i PP – han presentat formalment aquest dijous 6 de setembre, al matí, una moció de censura contra l’alcalde, Miquel Àngel Martínez (CiU).

Si no hi ha cap novetat, aquesta moció es farà efectiva durant el ple extraordinari que tindrà lloc el dia 21 de setembre, a les 12 del migdia, moment en que serà sotmesa a votació pels membres que conformen el plenari de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.  La proposta de moció exposa que, en cas que prosperés, l’alcalde seria Javier Sandoval (PSC).

Presentació de la moció

Els grups de l’oposició recorden que en els plens ordinaris celebrat els dies 28 de juny i el 26 de juliol van demanar la dimissió de l’alcalde, en fer-se públiques a través dels mitjans unes converses que, segons assenyalen, demostrarien que Martínez hauria utilitzar material de l’ajuntament per a fins particulars al seu domicili privat. L’oposició presenta aquest mes l’esmentada moció per “restablir la confiança dels vilatans en el seu principal organisme que és l’ajuntament”, i per impulsar una nova organització municipal”, entre altres prioritats.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris