dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor als 92 anys el prestigiós fotògraf canetenc Eugeni Forcano

Foto: Aj. Canet

Ahir diumenge, al vespre, va morir als 92 anys d’edat, a la seva casa de Canet de Mar, el prestigiós fotògraf Eugeni Forcano i Andreu. L’enterrament serà demà dimarts 24 d’abril.

Coincidint amb el seu 90è aniversari, Canet de Mar va iniciar el 2016 tot un seguit d’actes d’homenatge a la trajectòria i la genialitat del seu fotògraf més internacional. A més, actualment i fins el proper 20 de maig, la Fundació Vila Casas acull una exposició de les seves fotografies que culminen aquests actes d’homenatge.

Segons recorden des del consistori canetenc, Eugeni Forcano – Creu de Sant Jordi i Premio Nacional de Fotografia – va fer donació a l’Arxiu Municipal d’un important llegat que el municipi maresmenc custodia des del 2013. La inauguració de la sala que porta al seu nom a la Casa museu, va ser viscuda en primera persona pel fotògraf, que va obrir a tothom casa seva durant tots aquests anys.

El funeral tindrà lloc demà dimarts 24 d’abril, a les 12 del migdia, a l’Església parroquial de Sant Pere i Sant Pau de Canet. Posteriorment, la família l’acompanyarà al Cementiri Municipal, on serà enterrat.

1 comentari per a “Mor als 92 anys el prestigiós fotògraf canetenc Eugeni Forcano”

  1. […] Des del dia 27 de gener fins el 20 de maig, el museu acull l’exposició ‘La vida atrapada al vol’, del fotògraf Eugeni Forcano, nascut l’any 1926 a Canet de Mar i que morí el passat 23 d’abril. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris