dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nit de flamenc en el sisè Festival Jardins de Pedralbes

Miguel Poveda | Foto: Vicens Tomàs

Amb la totalitat de les entrades venudes, comença la segona nit del sisè Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona. Miquel Poveda va emocionar a un públic expectant amb la seva estrena de ‘‘Enlorquecido Tour‘, un treball de dotze cançons en el que manifesta que Federico García Lorca es manté viu.

Abans d’aquest esperat concert principal, els assistents vam poder gaudir, a la zona village, d’un espectacle previ. L’actuació de Pere Martínez, un ‘cantaor’ de San Cugat del Vallès que ja fa uns quants anys que trepitja escenaris. ‘Cantaor’, però també amant de la música popular, i de reversionar poemes i cançons en català.

Pere Martínez | Foto: Vicens Tomàs

A Pere Martínez la música el va atrapar de ben petit, i més endavant va incorporar-se al Taller de Músics, on va seguir la seva formació. Als jardins, el quartet va oferir un espectacle variat, on el talent va atrapar un públic nombrós i encisat per la seva veu, la música i el ball.

Per la seva part, Miguel Poveda va estrenar ‘Enlorquecido‘ un emotiu homenatge al poeta i dramaturg granadí, assassinat el 18 d’agost de 1936. Poveda és un dels cantants més reconeguts al nostre país, amb 25 anys d’experiència a dalt dels escenaris. Amb la seva capacitat de convocatòria és capaç de captivar al públic amb unes interpretacions personals i originals, fruit del seu treball d’experimentació al llarg de la seva carrera.

.

Durant la seva actuació, Miquel Poveda va posar cos i ànima en les seves execucions fruit de l’amor incondicional inspirat pel poeta, i que posa a dalt de l’escenari amb tota la seva força. Acompanyat d’un bon equip de músics, veus i ‘palmas’, dirigits per Joan Albert Amargós, l’espectacle va sorprendre i emocionar per la seva essència.

La segona part del concert, més alegre i popular, va ser una festa compartida amb el públic que en volia més i que va sortir encantat de l’espectacle i la festa.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris