dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obren el programa d’ajuts ‘Acció Social 2018’

Signatura del conveni a la Fundació Iluro

La Fundació Iluro i Bankia han renovat el seu conveni anual per desenvolupar i recolzar projectes d’impacte social i local al Maresme, dirigida a entitats d’àmbit social i sense ànim de lucre de la comarca. Enguany, el nou conveni de col·laboració s’ha vist incrementat en un 50%, al passar dels 40.000 als 60.000 euros.

Entre les activitats programades està el llançament de la convocatòria ‘Acció Social 2018, el suport a projectes d’impacte social locals i, com a novetat aquest any, el suport a programes mediambientals desenvolupats a la comarca del Maresme.

Així, les dues entitats han convocat per segon any el programa d’ajuts ‘Acció Social 2018’ per recolzar projectes socials a la comarca del Maresme. La convocatòria comptarà amb un import total de 30.000 euros. També consideren prioritari el recolzament als projectes socials que tenen com a finalitat el foment de l’ocupació i el desenvolupament local.

Aquesta convocatòria finançarà, a més, amb entre 2.000 i 8.000 euros projectes que impulsin el desenvolupament territorial per a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants; l’acollida i atenció a la dependència; a més de projectes de rehabilitació i reinserció social i d’orientació, formació ocupacional i suport a les famílies.

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert a partir d’aquest dimecres 15 de març, fins al 13 d’abril.

Foto: A la signatura del conveni, a la seu de la Fundació Iluro, hi han participat Miguel Capdevila, director corporatiu de la Territorial de Bankia a Catalunya; David Menéndez, director de RSC de Bankia; i Pere Carles, president de la Fundació Iluro; Albert Roy, patró de la Fundació Iluro, Marta Ibarz, directora de la Fundació Iluro, i Alfredo Lopera, director de zona Maresme Sud.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris