divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pablo Milanés, pura essència del romanticisme

Fotos: Vicens Tomàs

Escoltar Pablo Milanés és percebre l’essència del que és i representa ell i la seva música. El cantautor cubà va ferir el seu concert al 20è. Festival del Mil·lenni el passat dissabte, dia 29, al Palau de la Música Catalana. Un espectacle intimista, acompanyat al piano per Ivonne Téllez i per Caridad Varona, al violoncel.

En aquesta gira en format de trio, Milanés, que també toca la guitarra, presenta i canta les peces més populars, però també altres dels seus àlbums que no han estat tan aclamades però igualment molt boniques. Entre elles, la dedicada al seu amic Quico Pi de la Serra, present a la sala.

.

Un recorregut musical que desperta els sentits amb perfum balsàmic i entrega mútua del públic amb els músics, acompanyant-los i fent caliu, representant la pura essència del romanticisme. I si és cert que la nostàlgia de vegades ens distreu del present, compartir aquests moments ens fa sentir l’alegria del retrobament, despertant emocions adormides per poder-les abraçar novament amb el fil conductor d’una música dolça i eterna.

.

I així va ser al llarg de tot el concert, llargament aplaudit, fins als bisos. Tal com va dir Pablo a la presentació “espero que sea una noche maravillosa entre amigos”, i el desig de tots es va complir.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris