divendres, 22 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda acull una nova edició de la Cursa 10k

Sortida del 2016

Aquest diumenge 10 de juny, a les 9 h del matí, amb una participació de 700 corredors, es celebrarà una nova edició de la Cursa 10k Pineda de Mar. La prova, que està organitzada per Gesport, amb la col·laboració del Grup Fondistes Pineda i l’Ajuntament de Pineda de Mar, aquest any tindrà com a punt de sortida i arribada la Zona Esportiva de Can Xaubet.

Els participants podran gaudir de quatre llebres als ritmes de 37′, 40′, 45′, 50′, 55′ i 60′ per tal que es puguin assolir les marques personals. I, com no, els mitjons tornaran a ser l’obsequi principal d’aquesta cursa de 10 km.

Article: Salvador Itchart

Recollida oficial de dorsals, mitjons i bossa del corredor
Dissabte, 9 de juny de 2018
De 17:30 h a 20:00 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.
S’aconsella, per evitar cues, recollir el dorsal dissabte. Enguany, junt amb el dorsal, es lliuraran els 2 parells de mitjons i la bossa del corredor.

Cursa de Pineda de Mar
Diumenge, 10 de juny de 2018
Recollida de dorsals pendents de 7:30 h a 8:30 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.
Sortida: 9:00 h des del Complex esportiu de Can Xaubet. Hi haurà 3 amplis aparcaments propers a Can Xaubet i degudament indicats.
Tots els participants rebran, a part dels dos parells de mitjons, una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors, i un entrepà, a part de l’avituallament final d’aigua, isotònic i fruita.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per