dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica per un vídeo d’un jove tallant llaços grocs a Mataró

Una Imatge del vídeo

Un vídeo penjat a les xarxes socials el passat 24 d’abril, on es veu un jove arrencant llaços grocs a la Riera de Mataró a plena llum del dia, ha obert una polèmica a la ciutat. En les imatges es veu aquesta persona intentant treure un llaç groc penjat en un arbre, malgrat les queixes al respecte d’una ciutadana. En no poder treure el llaç, aquest jove, que va acompanyat pel seu gos, acaba demanant unes tisores a un establiment del davant, la Granja  Caralt.

Posteriorment, davant les queixes de moltes persones denunciant que aquest establiment li facilités les tisores, l’esmentada granja mataronina ha emès un comunicat desmentint “qualsevol relació o col·laboració amb ningú que no estigui a favor de la llibertat d’expressió”.

Segons asseguren en el seu escrit, publicat a través de Facebook, “mai recolzaríem cap tipus de repressió d’idees o pensaments”. També afegeixen que aquesta situació “desagradable per tots” es va produir quan una de les seves treballadores va ser deixar unes tisores a un vianant que les va demanar “sense saber l’objectiu d’aquest”. Per últim, el mateix establiment mataroní demana “disculpes a tothom que s’hagi sentit ferit”, i agraeix la confiança dels seus clients. Aquest comunicat ha rebut comentaris a favor i en contra de l’establiment per part de nombrosos ciutadans.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris