divendres, 22 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar habilita nous estacionaments ‘express’ gratuïts de 30 minuts

Un estacionament ‘Express’ | Foto: A.P.M.

Premià de Mar està habilitant aquests dies zones d’estacionament ‘express’ a diversos punts del municipi. Aquestes zones, limitades a un màxim de 30 minuts, es trobaran a tocar de la majoria de farmàcies de la ciutat. En el futur, el consistori premiarenc valorarà la possibilitat d’habilitar aquest tipus d’estacionament en altres zones zones d’interès. Diversos municipis maresmencs i d’arreu de Catalunya ja han aplicat amb èxit aquest tipus d’iniciativa que facilita la rotació de vehicles a les zones cèntriques de les poblacions.

Segons informen fonts municipals, actualment ja es troben pintades zones d’aparcament a la cruïlla de la Riera de Premià amb el carrer Gibraltar, i a la cruïlla de l’avinguda de Roma amb la Gran Via de Lluís Companys. Les mateixes fonts assenyalen que en els propers dies es pintaran altres zones davant de les farmàcies ubicades a la Gran Via i als carrers Mallorca, Joan Prim i de la Plaça.

Per altra banda, els discos de control horari per poder fer ús d’aquestes zones d’aparcament es poden sol·licitar a l’OAC, la Policia Local, l’estació de Rodalies, l’Antiga Fàbrica del Gas, i a les mateixes farmàcies.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per