divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar posa en marxa un nou bus urbà gratuït

Imatge: Aj

Aquest divendres 2 de novembre Premià de Mar posa en funcionament el nou bus urbà. Aquest transport serà gratuït i tindrà un recorregut circular cobrint una gran part del municipi. La sortida d’aquest nou servei es farà des del carrer de Camp de Mar i l’horari serà de dilluns a divendres de 7 a 21h, i dissabtes de 10 a 21h. Diumenges i festius no hi haurà servei. La freqüència de pas serà de mitja hora, que és la mateixa durada que tindrà tot el recorregut.

.

Des del consistori premiarenc assenyalen que d’aquesta manera, diversos serveis, equipaments i zones més allunyades de la vila quedaran connectats per transport públic gratuït al llarg de tot el dia. El mes de maig de 2017 el ple municipal va aprovar una moció de Crida Premianenca que demanava la creació d’aquest servei per connectar els diversos barris de la ciutat.

Recorregut

El nou bus urbà anirà de Can Pou a la zona del Palmar, passant per la Nacional II, pujarà pel torrent Castells, girarà per la Gran Via de Lluís Companys, pujarà per la Riera de Premià fins a l’ambulatori, baixarà pel carrer de la Plaça, passarà novament per la Gran Via per on circularà fins a la carretera de Vilassar de Dalt per on pujarà fins a la biblioteca Marti Rosselló i Lloveras, baixarà per Santiago Rusiñol, i des d’aquí, girarà pel carrer dels Batlles fins a arribar de nou a Can Pou.

.

Fonts municipals destaquen, però, que metre durin les obres davant del Museu Romà el bus no passarà per Santiago Rusiñol sinó que pujarà i baixarà per la carretera de Vilassar de Dalt i seguirà per la Gran Via fins a la plaça del Doctor Ferran. D’altra banda, els dijous fins a les 16 h, i amb motiu del mercat ambulant de la Riera de Premià, quedarà anul·lada la parada del carrer de la Mercè a l’altura de l’Ambulatori.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris