dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Raidaventura, Les Tortuguetes i Sopels Team s’imposen al rogaining de Cabrera de Mar

Foto: Rogaining de Cabrera de Mar

Els integrants de l’equip Raiventura.org-OCompass, Jaroslav Najman i Marc Deu, es van proclamar campions de la categoria masculina en el segon rogaining de 3 hores IV Memorial Iñaki Pérez que va organitzar el Club Esportiu Farra-O el passat diumenge a Cabrera de Mar. En la categoria mixte es va imposar l’equip basc dels Sopels Team format per Eder Cañas i Amagoia Legarra, mentre que en categoria femenina les guanyadores van ser Anita Pineda, Leonor Niubó i Paloma Andrés (Les Tortuguetes).

El dolç moment en què es troba l’orientació catalana es va poder comprovar amb l’elevat nombre de corredors que va aplegar la prova de 3 hores i el rogaining de caire popular, de 2 hores de durada, que va començar una hora més tard també des de l’Era de Cal Conde.

En la categoria masculina de la prova de 3 hores, el Raidaventura va sumar 142 punts, mentre que l’equip del Terradesports format per Albert Herrero, Francesc Ferrer i Josep Riera quedava segon amb 140 punts i els Som-hi del Joan Ramon Fornaguera i el Xavier Matallana ocupava la tercera plaça amb 127 punts. En la modalitat mixte, l’equip del Sopels Team va aconseguir un total de 130 punts i es va imposar còmodament al segon classificat, el Viclassar del Miquel Marimon i la Melibea Quintana (110 punts). La tercera plaça del podi l’ocupava el conjunt dels Manllepes de David Rodríguez i Anna Aguilar amb 108 punts.

Pel que fa a la modalitat femenina, l’equip de Les Tortuguetes va guanyar amb 56 punts. El Sinofos de Mari Sànchez, Eli Ribas i Elena Bernatallada va pujar al segon lloc amb 47 punts, mentre que les Brúixoles de Burriac format per l’Ester Nebot i la Mireia Fontcuberta quedaven terceres amb 40 punts.

Tots els resultats (inclosos els de la prova de 3 hores i el de la popular de 2 hores).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris