divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ricky Rubio inaugura dissabte la nova pista de parquet al Masnou

.

El masnoví Ricky Rubio, jugador de bàsquet de l’equip de l’NBA Utah Jazz, participarà el proper dissabte 8 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, en l’acte d’inauguració de la nova pista de parquet del Complex Esportiu Municipal del Masnou, que portarà el seu nom. Aquest complex esportiu és l’indret on aquest esportista de primer nivell mundial va començar a jugar a bàsquet, de ben petit i abans de fitxar pel Joventut de Badalona, on es va convertir en esportista professional d’elit.

Durant la celebració d’inauguració, el maresmenc jugarà a bàsquet amb nens i nenes, que hauran participat prèviament en un torneig de 3×3. També protagonitzarà un repte amb nens i nenes d’El Masnou Basquetbol, club en què Rubio va començar a jugar a aquest esport.

A partir de la inauguració, la pista durà el nom de Ricky Rubio. Així es va acordar al conveni de col·laboració que van signar el mes de març l’Ajuntament del Masnou i la Ricky Rubio Foundation. A través d’aquest acord, la fundació de l’esportista masnoví es va comprometre a fer una aportació de 90.000 euros per pavimentar la pista amb parquet. Els treballs, que s’han dut a terme durant aquest estiu, han substituït 1.250 m2 de linòleum per parquet flotant.

A més de Ricky Rubio, a la inauguració hi participarà un representant de la Federació Catalana de Bàsquet; l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i altres regidors i regidores del consistori. L’actor Pep Plaza serà l’encarregat de conduir l’acte.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris