diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Robots que ens serveixen

.

L’any 2018 es presenta força interessant respecte a l’avenç accelerat de la intel·ligència artificial. Així doncs no és pas d’estranyar que avui en dia ja hi hagi un desplegament de robots capaços d’executar tasques quotidianes amb una eficiència més que provada.

Volem una pizza?…els robots ens la serveixen en un tres i no res i amb una professionalitat impecable. Una pizza napolitana?…no necessitem pràcticament persones per encarregar-la i rebre-la. Així, truquem al mòbil i ens atén un assistent intel·ligent robòtic, capaç d’atendre pel cap baix 10.000 trucades al mateix temps, el qual ens agafa la comanda. La pizza la prepara un robot cuiner i en pocs minuts fa la combinació justa dels ingredients. I després, atenció!, la pizza la porta un dron, en casos d’isolament notori, o bé un robot carretó.

.

Tota aquesta tecnologia existeix i precisament el sector de les pizzes està altament interessat en emprar-la. Fa poc, al Japó, l’empresa Keen Footwear va presentar uns braços robòtics capaços de muntar sandàlies personalitzades, demostrant un cop més la capacitat d’aprenentatge ascendent en el món dels robots.

Veiem, per tant, que el procés per obtenir una pizza a domicili esdevé una tasca on la intervenció humana és gairebé nul·la.

Així que a gaudir amb alegria la pizza que ens serveixen. Bon profit!

Article: Albert Cebrián i Agrás| albertcebrian@hotmail.com

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris