dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna vol esdevenir seu de l’Eurovelo 2018

Imatge: YouTube

Santa Susanna formalitzarà properament la seva candidatura per esdevenir la seu de la trobada Eurovelo 2018, una projecte europeu de rutes en bicicleta que té com a objectiu el desenvolupament d’una xarxa de rutes de llarga distància per a cicloturistes que permeti travessar Europa. Aquesta notícia la va anunciar l’alcalde del municipi maresmenc, Joan Campolier, en el decurs d’una reunió amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Martí, on també hi van assistir regidors, representants hotelers de la Fundació Turística i entitats del sector del turisme eqüestre.

Durant la trobada, que també va comptar amb representants del sector hoteler de Santa Susanna i el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier; Campolier va dir que “Santa Susanna és un destí de sol i platja, però projectes com l’Eurovelo faran desestacionalitzar la temporada”. Cal recordar que Santa Susanna compta des del 2017 amb la certificació de Destinació Turística Esportiva de la Generalitat de Catalunya.

Participants a la trobada de Santa Susanna

L’Eurovelo és un projecte que lidera la Federació Europea de Ciclistes i que disposa de 70.000 quilometres de itinerari i un total de 15 rutes per Europa pensades per ser recorregudes en condicions de seguretat i comoditat. Aquesta iniciativa, que forma part del projecte de la Unió Europea per aconseguir un turisme més equilibrat, té per objectiu promoure viatges que siguin econòmicament, mediambientalment i socialment sostenibles.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris