dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El número zero de ‘La República’ arrenca amb una entrevista a Carles Puigdemont

Equip de ‘La República’

Aquest dissabte, 28 d’abril, surt als quioscos el número zero del nou setmanari ‘La República’, que també es distribuirà l’endemà 29 d’abril amb ‘El Punt Avui’. Aquest exemplar, de 64 pàgines, s’ha plantejat d’una manera molt expositiva per a que els lectors es puguin fer una idea del que serà la revista a partir del dissabte 26 de maig, dia en el que estarà disponible el número 1, i que suposarà la sortida setmanal definitiva.

En aquest número zero, però, ja es publicaran amb normalitat algunes de les seccions que seran habituals a partir del llançament definitiu. Així, en el número de dissabte hi haurà una entrevista a fons, en aquest cas amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, segons avança ‘El Punt Avui’. Els subscriptors podran veure aquesta entrevista íntegrament en vídeo al web del setmanari. També hi haurà un ampli dossier central, dedicat a explicar la història de la premsa republicana i un reportatge sobre la xarxa de suport als presos polítics i als exiliats. Una altra secció fixa prevista en La República és la del Megagràfic, que en aquest primer número farà una repassada a les repúbliques al món.

La secció d’innovació explicarà en aquest número una nova tecnologia desenvolupada per una empresa catalana. Una altra secció fixa és la de la República Jove, que en aquesta ocasió explicarà què va ser el Maig del 68. També, a les planes dedicades a les universitats, el subscriptors i lectors de l setmanari hi trobaran un reportatge sobre el Tecnocampus de Mataró.

A ‘La República de les arts‘, nom la secció de Cultura, l’escriptor Joan-Lluís Lluís hi estrenarà el primer lliurament del concurs sobre literatura que farà cada setmana per al setmanari. Una altra secció fixa que s’estrena aquest dissabte és ‘El cine de la meva vida’, un viatge literari personal del periodista mataroní Manuel Cuyàs per la història del setè art.

A més, aquest mateix dissabte es posarà en marxa la versió digital de ‘La República’, amb uns continguts accessibles només per a subscriptors.

La República està editada per la Societat Limitada Laboral Maig 2011 i tindrà al darrere un equip d’una quinzena de socis periodistes, a banda d’una llista de més de seixanta col·laboradors i articulistes externs, entre els quals destaquen Martí Gironell, Salvador Cardús, Bea Talegón, Ramón Cotarelo i Ada Castells, entre d’altres. La revista es vendrà al quiosc cada dissabte a un preu de 2 euros, i els diumenges es podrà trobar amb ‘El Punt Avui’. La campanya de subscripcions a la revista té una doble tarifa: 12 euros per a la subscripció digital, i 72 euros per al setmanari en paper més l’accés digital.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per