dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TecnoCampus FootballAim ‘fitxa’ el futbolista asturià David Villa

Foto: TecnoCampus Mataró-Maresme

A partir d’aquest any, l’empresa del TecnoCampus Mataró-Maresme FootballAim compta amb un nou soci destacat: el futbolista David Villa. Segons explica el cofundador d’aquesta empresa allotjada a la incubadora de nous projectes empresarials del TecnoCampus, Emilio Gómez, amb la incorporació de Villa, FootballAim vol accelerar l’expansió als Estats Units d’una aplicació que han desenvolupat, aprofitant que actualment el futbolista asturià és davanter al New York City Football Club.

FootballAim ha dissenyat un sistema de gestió que posa a disposició de clubs, entrenadors i jugadors i que permet  desenvolupar metodologies, planificacions de temporada, estadística de les evolucions dels jugadors i equips, i el cobrament de les quotes.  Amb aquesta eina, els entrenadors poden fer una millor gestió de l’equip, determinar les seves necessitats i millorar el seu rendiment.

Per altra banda, el nivell de qualitat d’aquesta eina ha cridat l’atenció d’un dels centres universitaris del mateix parc: l’Escola Superior de Ciències de la Salut (l’ESCST). Així, el sistema dissenyat per aquesta empresa serà usat pels responsables acadèmics del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. La idea de l’ESCST és introduir les noves tecnologies en l’àmbit de l’entrenament, per millorar el rendiment i optimitzar la gestió a futurs graduats del Grau en CAFE del TecnoCamnpus.

Finalment, FootballAim també col·laborarà amb el TecnoCampus en l’àmbit de les carreres professionals dels estudiants, amb iniciatives com el Fòrum del Talent.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris