dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana cessa el cap de la Policia Local investigat

Foto: G.M.

L’Ajuntament de Tiana ha cessat del seu càrrec del Cap de la Policia Local, que va ser detingut dimarts passat en el marc de l’operació engegada per la Policia espanyola arreu de l’estat per una trama de presumptes irregularitats en la contractació de semàfors, i altres dispositius de seguretat i mobilitat arreu de l’estat espanyol.

El consistori tianenc ha anunciat a través d’un comunicat que ha acordat revocar el seu càrrec donat que s’ha incoat un procediment judicial contra aquest funcionari. També ha afegit que, atenent que els fets investigats poden tenir relació amb la seva funció policial, aquesta situació pot afectar a la seva disponibilitat que resta condicionada per la instrucció judicial.

L’Ajuntament encapçalat per l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol (PSC), ha tornat a demanar a tothom respecte pel principi de presumpció d’innocència de les persones. El mateix consistori també ha demanat respecte per la feina que s’ha fet, es fa i es farà des del cos de la Policia Local de Tiana i ha expressat la seva “plena confiança en les persones que el conformen”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris