dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana estrena el primer bus directe a demanda

Foto: AMB

La línia de bus metropolità entre Tiana i l’Hospital Germans Trias (Can Ruti) de Badalona és la primera de Catalunya que serà a demanda, sota petició telefònica prèvia. La nova línia E33, posada en marxa per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), connectarà – de dilluns a divendres feiners – aquest hospital de referència del barcelonès nord amb el municipi maresmenc en només 20 minuts.

La inauguració d’aquesta línia ha anat a càrrec del director de Mobilitat i Transport de l’AMB, Joan Maria Bigas, i l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol.

.

Joan Maria Bigas ha destacat que les “petites actuacions d’aquestes característiques, a municipis amb volums de viatgers limitats, són les que veritablement acaben teixint la xarxa de transport públic i facilitant el seu ús a tots els ciutadans”. Bigas ha avançat també que actualment s’està desenvolupant una app per sol·licitar el servei a través del mòbil.

Per la seva banda, l’alcaldessa Pujol ha explicat que aquest bus és “el producte de molts anys de feina”. Pujol creu que la nova línia servirà per a millorar la qualitat de vida dels tianencs i les tianenques, perquè comunicarà Tiana amb l’Hospital de Can Ruti, un dels equipaments més importants de la comarca en matèria de salut.

Contacte

Per realitzar la petició del servei, cal trucar amb un mínim d’un dia d’antelació al telèfon 930.333.333, de dilluns a divendres (feiners), de 8 del matí a 6 de la tarda.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris