diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tom Jones, la veu, actua amb èxit al Festival Jardins de Pedralbes

Fotos: Vicens Tomàs

Tom Jones fa la seva aparició a l’escenari amb el seu habitual torrent de veu deixant el públic encisat, i a punt per a una nit inoblidable.

.

El passat diumenge dia 25 el Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona presentava l’actuació de Tom Jones. Una estona abans però, a l’espai Village dels jardins, la cantant de soul Leila i el seu grup van amenitzar la tarda presentant el segon disc, amb veu dolça i un particular aire seductor. Leila va connectar de seguida amb el públic oferint un espectacle fresc, alegrant el capvespre del diumenge.

Ja al gran escenari Tom Jones va fer ostentació de la seva veu de baríton rebent l’admiració, d’un públic entusiasta. El cantant gal·lès va assolir l’èxit durant els anys 60 fins aproximadament els 70. A partir d’aleshores va fer un estancament, però va tornar a remuntar l’any 1987 amb ‘A boy from nowhere‘. L’any 2000 l’artista britànic presentava un nou disc de versions d’altres artistes, fent duets amb ells, aconseguint un gran èxit. El 2002, grava ‘Mr. Jones’ i rep el Brit Awards, premi anual de la indústria fonogràfica britànica de la música pop, per la seva contribució.

.

Des del primer moment, Tom Jones va posar tota la seva energia entregant-se a un públic acollidor que responia a les seves explicacions amb entrega i complicitat. ‘Along little children’, ‘Sex bomb’, ‘Delilah’, amb potent acompanyament o amb versió intimista, van anar desglossant el concert amb el seguiment d’un públic entusiasta, mantenint la potència de la veu amb els seus girs tradicionals.

Una nit per recordar a un artista hàbil i expert que va fer gaudir el públic fins les darreres interpretacions. Un plaer indiscutible que es feia visible a les expressions del públic mentre sortia del recinte.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris