dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Txarango enamora a la Porta Ferrada

Fotos: Vicens Tomàs

Comencem l’agost amb energia positiva. El primer dia d’agost decidim anar a Sant Feliu de Guíxols a veure Txarango. Una altra vegada compartirem en directe ‘El cor de la terra’ abans del seu darrer concert el 13 d’octubre al Festival Esperanzah! del Prat de Llobregat, per fer un any de parada, després de dos anys de gira internacional. La desena edició del Festival del Prat, tindrà una durada de quatre dies, amb concerts, i xerrades per tots els públics i amb interessants sorpreses. Els beneficis de totes aquestes activitats organitzades per Clownia aniran destinats a diferents projectes solidaris.

.

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, és un dels festivals de més tradició al nostre país amb gairebé 60 anys de rodatge. Compta amb un ventall de propostes variades, de qualitat i de avantguarda, amb artistes nacionals i internacionals consolidats a primera línia i també amb artistes que son considerats talents emergents.

Txarango són pura energia dalt de l’escenari que escampa per tot els espais del recinte alegria, festa, emocions i vida. El concert va ser variat amb algunes peces tradicionals i, evidentment, les més actuals. Acompanyats per un públic que els va rebre amb calidesa des del primer moment i al qual es van entregar plenament.

.

A les presentacions sempre hi són presents les paraules clau, justes i emotives. Fent costat als exiliats, als refugiats, demanant justícia, recordant als sahrauís, que van estar expulsats de casa seva fa tants anys, obligats a viure al desert esperant i lluitant per la justícia i desesperant també.

Txarango són uns artistes clau des de fa molts anys. Component, cantant i ballant, han creat un estil, un projecte únic que han anat consolidant, acollint cada vegada més seguidors. La seva complicitat els fa genials en tot el seu conjunt, cuidant detalls i agraint sempre els suport dels seus incondicionals. Representen a tres generacions i això els fa més grans perquè implica la complicitat intergeneracional, tenint en compte que són pocs els artistes que arriben a aquest punt.

Txarango enamora. Gràcies per cantar-nos el que volem escoltar, els vostres missatges ens omplen d’alegria, de senzillesa, d’esperança, de complicitat i de Vida.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per