dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un veí de Canet denuncia una dona que va abandonar la seva gossa

La gossa | Foto: M.E.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat una veïna de Blanes (La Selva) per abandonament d’una gossa. Els fets van succeir durant la segona quinzena del mes de juliol quan el propietari de la gossa, un veí de Canet de Mar, va cedir-la a la denunciada. A finals del mateix mes, aquest home va intentar contactar – sense èxit – amb la dona per formalitzar el canvi de titular de la gossa al cens municipal d’animals de companyia.

Segons informen fonts policials, el dia 30 de juliol la nova propietària va decidir retornar la gossa a l’anterior titular, amenaçant-lo a través de missatges de mòbil en posar-li una denuncia per abandonament d’animals si es negava a acceptar-la. A més, uns dies més tard, el titular va saber que la gossa estava al centre d’acollida d’animals de la Selva (Tossa de Mar), ja que va ser trobada abandonada amb perill de ser atropellada pels carrers de Riells i Viabrea (La Selva). Davant aquests fets, el canetenc es va adreçar al lloc per fer-se càrrec de nou de la gossa. Tot seguit, va posar aquests fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Després que els mossos fessin les corresponents comprovacions, confirmant la versió del titular, van obrir una denúncia a aquesta veïna de Blanes que, ara, s’enfronta a una possible multa d’entre 2.001 a 20.000 euros per una infracció administrativa molt greu a la Llei de Protecció dels Animals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris