divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Noir s’obre a l’àmbit internacional

Vilassar de Noir

Vilassar de Mar acollirà els propers dies 26, 27 i 28 d’octubre la tercera edició del festival Vilassar de Noir amb la voluntat d’esdevenir una de les cites imprescindibles de la literatura i el cinema negre. Un any més, el programa arriba farcit d’autors i creadors de renom vinguts d’arreu de l’Estat. A més, aquesta nova edició assoleix per primer cop l’àmbit internacional.

Sense oblidar els autors, els creadors i les editorials més properes, i amb la voluntat també d’implicar encara més els veïns de Vilassar i de la comarca del Maresme amb noves activitats. En total seran tres dies amb el bo i millor de la literatura i el cinema negre, amb prop d’una vintena d’activitats i la participació d’una cinquantena d’autors i una vintena d’editorials.

Autors destacats

.

Entre els autors més destacats d’aquesta nova edició hi ha el francès Marin Ledun, Víctor del Árbol (Premi Nadal 2016), Andreu Martín, Carlos Augusto Casas, Julián Ibáñez, Susana Rodríguez, Toni Hill, Javier Hernández, Noelia Lorenzo Pino, Pere Cervantes, Antonio Parra, Màrius Serra, Margarida Aritzeta, Pep Prieto, Emili Bayo, Jordi Dausà, Montserrat Espallargas, Joan Miquel Capell, Montse Sanjuan, Ferran Grau, Xavier Zambrano i Anna Maria Villalonga. En l’apartat de cinema es podrán veure les pel·lícules Framed, de Marc Martínez, i Sant Martí, de David Ruiz i Albert València, i els curtmetratges Clandestí, de JR Armadàs i Ivan Mulero; Cunetas, de Pau Teixidó, i L’escarabat al final del carrer, de Joan Vives.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris