divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella es connecta en bus directe amb Can Ruti

Foto: A.A.

Aquesta setmana s’ha posat en marxa un nou servei de bus que connecta directament Alella amb l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti), durant algunes hores del dia. La Generalitat ha donat el vistiplau a aquesta iniciativa de transport públic, promoguda pel consistori alellenc, per tal de facilitar la ciutadania els desplaçaments al centre sanitari a les hores de major afluència.

La posada en marxa d’aquesta prova pilot permetrà reduir més de la meitat el temps d’anada i tornada al centre hospitalari. Actualment el viatge s’allarga més d’una hora perquè cal agafar dues línies de bus i el tren. Amb la connexió directa, el temps d’arribada es redueix a 25 minuts des de la parada de Can Lleonart fins al centre hospitalari.

El servei, dut a terme per Sagalés, es posa en funcionament de dilluns a divendres amb 8 expedicions del matí (4 en cada sentit) de la línia d’Alella-Circumval·lació que s’allarguen fins al centre sanitari.

L’horari previst de sortida des de la parada de Can Lleonart és a les 7:05, 9:35, 10:35 i 11:35h. La tornada des de Can Ruti serà a les 7:30, 10, 11 i 12h. Per a fer el trajecte entre Alella i el centre hospitalari cal utilitzar el bitllet senzill o la T-10 de 2 zones, igual que la que s’utilitza per anar a Barcelona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris