dimecres, 18 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Biocultura 2019, la porta oberta a una filosofia de vida més saludable

Fotos: Vicens Tomàs

Del dia 9 al 12 de maig, Biocultura 2019 obre les portes d’aquesta 26a edició, al Palau Sant Jordi de Barcelona. La fira de productes ecològics i de consum responsable més gran de l’estat compta aquest any amb més de 700 expositors. Es presenten també unes 400 activitats i s’esperen uns 70.000 visitants.

L’expectació que desperta la fira ja es va veure el dijous mateix, tant punt es van obrir les portes, ja que hi havia cues llargues per accedir-hi, tot i que l’organització va aconseguir que el procés d’entrada fos lleuger. Cada any s’hi presenten noves propostes tant per professionals del sector com per al públic, en general interessat o encuriosit.

.

El sector més representació és el de l’alimentació. Crec que tothom hi pot trobar el que necessita: alimentació ecològica, saludable o adaptació a dietes personalitzades amb la seguretat que es pot fer una adaptació o un canvi de cara a millorar la salut, sense renunciar als nutrients que necessitem, i amb molt bon gust per gaudir d’àpats saborosos gaudint a la taula. Hi ha productes extraordinaris, originals, sorprenents i per a tots els gustos: carns, formatges, vins, olis, cereals, pa, pasta, llegums, suc de tota mena, te, llet, fruites, llavors, fermentats, estris per la cuina i elaborats més sofisticats entre un munt d’ofertes que els mateixos paradistes ofereixen al públic per poder degustar.

Un altre sector important és el de la cosmètica certificada amb un ventall de possibilitats que enamoren, tot per la cura de la pell i el cos. També s’ofereixen casa sana, tractaments corporals, millores per l’aigua, moda sostenible i agricultura. A més, si accedim a la zona d’esbarjo, trobarem ofertes gastronòmiques per a tots els gustos, a més de l’acompanyament musical.

És tot un plaer passar-hi unes hores sorprenent-nos davant de tota l’oferta i, si disposem de més temps, participar en els tallers interessantíssims que s’han programat.

Recordeu que la fira estarà oberta fins aquest diumenge 12 de maig. Passeu, informeu-vos, gaudiu i deixeu-vos seduir per les possibilitats, naturals ecològiques i sostenibles amb la intenció de millorar l’estil de vida, la nostra salut i la de la mare terra.

Article: Carme Beltran Boix

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per