divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Blues Jazz Quartet tanca el Cicle de Concerts de la Barretina Sona 2019

Fotos: Carme Beltran

Amb l’actuació de Blues Jazz Quartet, La Barretina Sona finalitza la tanda de concerts programada des del gener fins aquest diumenge, dia 24 de maig. Una sèrie d’onze concerts temàtics – Cicle Cantautors, Cicle d’Arrels i Cicle Jazz Vermut – compartint música variada i de qualitat que ha fet gaudir al públic que ha anat omplint la sala dia rere dia.

El quartet ha ofert un concert amb clàssics del jazz, amb Emili Baleriola, a la guitarra; Josep Maria Merseguer, al piano; Joan Martí, al contrabaix i Laia Porta, a la veu; tots ells de llarga i prestigiosa trajectòria musical.

El grup ha presentat el seu concert amb clàssics del jazz, coordinació i interpretació espontània i acurada de la Laia, veterana dels escenaris que domina la veu donant forma i personalitat a cada peça.

.

I com artista convidat l’aportació del trompetista canadenc Dan Posen, que ha acompanyat el grup en algunes peces incorporant el seu instrument i arrodonint el concert.

Així, doncs, s’ha acomiadat La Barretina Sona d’aquest any amb la intenció de preparar una nova edició el gener de l’any vinent. Tot un repte amb renovada il·lusió per a la propera temporada 2020.

Article i fotos: Carme Beltran Boix

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris