divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella estrena la cantata de Nadal de Jordi Feliu

Jordi Feliu i Horta

L’Escola Pia de Calella acollirà aquest diumenge dia 22 de desembre, a les 19.30 h, un concert de Nadal a càrrec de la Coral Laetare amb l’estrena de la Cantata de Nadal del músic i compositor calellenc Jordi Feliu i Horta.

Aquesta cantata és un recull de poemes nadalencs d’escriptors calellencs: Pepita Gallart, Cinto Busquet, Josep Miracle, Maria Cardona, Assumpció Ortet, Concepció Organ i Laia Noguera. L’obra serà interpretada per Maria Boixadera (soprano), Josep M. Grima (tenor), Mateu Villaret (baix), Núria Grima (violí), Beatriz Lizarte (violí), Evelín Mansilla (viola), Miquel Gonzalez (violoncel), Josep Barri (contrabaix), Lourdes Bartrolí (piano) i la Coral Laetare, sota la direcció d’Ignasi Fernández.

Jordi Feliu explica que ja fa un parell d’anys que tenia la intenció de fer alguna obra nadalenca que fos calellenca. “La idea final me la va suggerir en Josep Miracle. Fer una cantata de Nadal amb lletra d’escriptors de Calella“, ha dit. Segons Feliu, la seva ciutat “sempre ha tingut un potencial artístic molt potent i calia aglutinar-ho tot. Amb poetes, cantaires, músics i compositors de casa, aquesta cantata ens la faríem nostra”, conclou.

L’estrena compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella i la col·laboració de l’Escola Pia, Coral Laetare, els Amics de la Poesia i la Federació catalana d’entitats corals.

Cartell de l’estrena

Cartell de la Cantata

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris