divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella prepara les Olimpíades de la Gent Gran

Foto: D.M.

El passeig de Manuel Puigvert de Calella acollirà del 16 al 21 de juliol la primera edició de les Olimpíades de la Gent Gran. L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Calella, és fomentar la pràctica de l’esport entre les persones de més de 65 anys. Les disciplines que es duran a terme són bitlles, futbol, escacs, natació, petanca, bàsquet, atletisme i orientació.

Aquestes Olimpíades, obertes a la participació de tota la gent gran de Calella i de les poblacions del voltant, formen part del conjunt d’activitats que s’han organitzat enguany per celebrar que la ciutat és la primera Capital Catalana de l’Esport, capitalitat atorgada per la Fundació Catalana per l’Esport.

Inscripcions

Les persones interessades poden inscriure’s a l’Espai de la Gent Gran de Calella, situat al carrer Anselm Clavé, 46, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 17 a 20 h. L’organització també necessita voluntaris per ajudar a dur a terme les diferents especialitats esportives.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris