dimecres, 18 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carla Bruni inaugura el setè Festival Jardins de Pedralbes

Fotos: Vicens Tomàs

La cantautora italiana Carla Bruni, nacionalitzada francesa, va obrir el passat dia 5 de juny la setena edició del Festival Jardins de Pedralbes. Bruni va presentar el seu darrer treball ‘French Touch‘, interpretant bàsicament peces en llengua anglesa amb el seu particular estil acústic i intimista. Al llarg de la nit, també va presentar versions de Rolling Stones i d’AC/DC. Bruni és una model que s’ha desenvolupat molt bé en el camp artístic, tant en cinema i sobretot en la música, component i cantant des de fa més de 20 anys amb cinc àlbums que la consoliden com cantautora.

El director de Concert Studio, Martin Pérez, va presentar el Festival com una oferta lúdica en un espai emblemàtic de la ciutat i amb una programació variada i de qualitat per donar la benvinguda a l’estiu. Un total de 26 grans concerts que, juntament amb els dos concerts paral·lels de la zona gastronòmica Village, fan dels vespres una vertadera vetllada on la cultura i el lleure són protagonistes. Martin també va ressaltar el treball de l’equip que l’acompanya i va enaltir el protagonisme dels assistents que sense la seva resposta no farien possible el Festival.

.

Durant el seu concert, Carla Bruni va estar excel·lent, íntima i acollidora amb els seus moviments subtils i harmoniosos, amb el seu particular jocs amb les mans que acompanyen els seus gestos discrets, seduint un públic expectant. L’acompanyament musical va ser sensible, recolzant l’estil i el to de l’artista, creant un espectacle elegant i acollidor.

L’acte va començar tard i si no hi ha un motiu, que no es va explicar, es considera una falta de respecte per la majoria de públic que segurament van haver d’anar despresa per arribar a l’hora prevista.
Per altra banda, va sorprendre la fredor d’una part del públic que anava marxant abans d’acabar el concert, i una altra part que, en acabar, va començar a abandonar el recinte. Malgrat tot, Bruni va oferir un bis demanat pels sabedors de qui anaven a veure. Cadascú tindrà els seus arguments per una actitud tan descortès, i segur que els organitzadors analitzaran.

En resum però, Carla Bruni va fer una molt bona actuació inaugurant el Festival i enaltint-lo. Una artista de primera línia en el primer concert del 7è Festival de Pedralbes.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per