divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carola Ortiz presenta ‘Spirala’ al Far de Calella

Fotos: Vicens Tomàs

Continua el Festival Nits d’Estiu de Calella (NEC) al Far, el passat divendres dia 18 amb la música de la compositora i clarinetista Carola Ortiz mostrant el seu darrer treball ‘Spirala‘.

Pertanyent a una família de músics, a l’edat set anys va començar els estudis musicals al conservatori de la seva ciutat, Terrassa. Als 18 ja es va decantar pel jazz, continuant la seva formació al Taller de músics de Barcelona. Ja han passat uns quants anys i s’ha consolidat en el món de la música, col·laborant en molts projectes artístics fins que va crear el seu primer treball com a compositora i solista ‘Sirin‘.

.

La Carola va iniciar el concert presentant les seves pròpies composicions d’Spirala’ al llarg de la nit. Va explicar que li agrada viatjar, aprenent i compartint amb altres músics experiències i maneres de fer, i que aquest segon disc és el resultat d’un treball molt personal i acurat que presenta amb molta il·lusió.

Acompanyada pel seu equip de músics i pels aplaudiments del públic assistent, alguns dels quals seguidors de la seva carrera, va passar una altra nit d’Estiu al Far de Calella amb música a la fresca i sota les estrelles.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris