divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Debat públic a Mataró sobre les eleccions del 28-A i del 26-M

Cartell del debat

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha organitzat el proper 9 d’abril, a Mataró, un debat públic i polític obert a la ciutadania a l’entorn dels propers comicis, tant les eleccions generals del proper 28 d’abril (28-A) com les municipals i europees del 26 de maig (26-M).

Segons avancen a través d’un comunicat, el sindicat té confirmats l’alcalde i candidat del PSC, David Bote; el regidor i candidat d’ERC, Francesc Teixidó; la regidora i candidata de Volem Mataró, Montse Morón; el regidor i candidat del PP, Jose Manuel López; el membre de les CUP, Carlos García; i la regidora i número 2 de la propera candidatura d’En Comú Podem, Sarai Martínez.

Amb aquesta iniciativa CCOO manifesta que, com a sindicat compromès en la defensa i millora de les polítiques que erradiquin les desigualtats i potenciïn la lluita contra la precarietat, volen aportar el seu punt de vista i propostes per la millora dels drets socials i laborals, i el benestar de la ciutadania. També manifesten que l’objectiu és poder posar en valor les polítiques socials, aquelles que com a sindicat consideren “fonamentals per al correcte desenvolupament d’una societat democràtica, la igualtat de condicions i el progrés general”.

El debat, que serà moderat pel secretari general de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona, Gonzalo Plata, i la responsable de la dona CCOO Maresme, Liliana Baigorria; se celebrarà el dimarts vinent 9 d’abril, a partir de les 18.30 h, a Can Palauet de Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris