divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per als Premis Enderrock 2019

Enderrocks 2018 | Fotos: Vicens Tomàs

L’Auditori de Girona acollirà aquest dijous 28 de febrer, a partir de les 20.45 h, la 21a gala de celebració dels Premis Enderrock 2019 – XXI Premis de la Música Catalana. Aquesta nova edició dels premis comptarà amb la cobertura d’un centenar de professionals dels mitjans de comunicació acreditats i una àmplia cobertura informativa. Des de primera hora de la tarda les principals televisions, emissores, diaris i digitals del país dedicaran part de la seva programació als grups guanyadors i finalistes dels Premis Enderrock.

.

L’emissora musical pública iCat emetrà en directe des del vestíbul de l’Auditori el programa Independents, dirigit per Josep Martin, que es dedicarà íntegrament a entrevistar els principals protagonistes de la nit. A partir de les 9 del vespre, amb l’inici de la gala, iCat farà la transmissió en directe i connexions als programes informatius. A partir de les 4 de la tarda, el programa ADN 40 de la cadena Els 40 a Catalunya entrevistarà artistes protagonistes des del seu estudi de Girona, i a partir de les 7 de la tarda el DJ Adrià Ortega amenitzarà la pregala al hall de l’Auditori de Girona. Per la seva banda, el programa Fes-te Rac105 de Xavi Canalías, a  Rac105, inclourà diverses salutacions d’alguns dels nominats dels Premis.

Enderrock també seguirà la gala en directe a través d’aquest web i de les xarxes socials del mitjà. TwitterFacebook i Instagram bulliran durant la gala, de la mateixa manera que el minut a minut al web d’Enderrock anirà relatant com se succeeixen les entregues dels premis i les actuacions. L’etiqueta durant la gala serà #PremisEDR19.

A més, la gala de la 21a edició dels Premis de la Música Catalana s’emetrà en directe a través de la XAL per les televisions locals, i també s’oferirà íntegra una reemissió l’endemà divendres pel canal 33, a més d’un ampli resum previst a TV3. A més, el programa Tot es mou de TV3 realitzarà un reportatge de la gala amb els principals protagonistes per al programa de l’endemà a la tarda, a més de la difusió als programes culturals i informatius de la cadena pública.

Més informació

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per