dilluns, 19 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quimi Portet porta a Malgrat la seva música i el seu característic sentit de l’humor

Fotos: Vicens Tomàs

Continua el Cicle Cantautors dintre del festival La Barretina Sona!, a Malgrat de Mar. El passat dissabte va ser el torn de Quimi Portet, que va presentar el seu 10è disc ‘Festa Major d’hivern’.

Acompanyat a la guitarra per Jordi Busquets, i a la bateria pel prestigiós Ángel Celada, van oferir un recital entre sensible i divertit, recolzat per un públic animat i amb ganes de compartir música i continguts.

El compositor de Vic va presentar les seves peces amb el seu sentit de l’humor tan particular; un sentit de l’humor característic, proper i lúdic que fa del concert un acte participatiu. Al llarg de la nit, en Quimi va anar repassant el seu disc cantant al seu aire, i encantant al públic assistent que omplia la sala de La Barretina Vermella amb ganes de gaudir d’un bon espectacle un dissabte d’hivern a Malgrat.

.

Per altra banda, de dissabte dia 26 de gener Èric Binaixa va presentar el seu cinquè treball ‘Caos a mig camí’, un espectacle esperat i que va entusiasmar al públic assistent.

I, dissabte vinent, comença el cicle ‘Música d’Arrel’, amb el grup Maktub, que presenten un projecte basat en la fusió de diversos estils d’arrel al voltant de la Mediterrània. Serà el primer concert d’aquest nou cicle amb la intenció de seguir oferint música i cultura de qualitat per gaudir i escalfar les nits fredes amb agradables sonoritats.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per