divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Pets aconsegueixen la complicitat de tres generacions de seguidors

El concert d’Els Pets a l ‘Arts d’Estiu aconsegueix la complicitat del públic representat per tres generacions de seguidors que van cantar i ballar amb la música del seu darrer treball ‘Som’ el passat dissabte dia 24.

.

Els nois de Constantí trepitgen escenaris des de l’any 1985 amb una discografia amb 16 títols, a més recopilatoris i un directe que han arrasat des d’aleshores fins a l’actualitat.

L’Àlbum ‘Som’, que van presentar el 16 de desembre passat al Liceu amb totes les entrades exhaurides, és el que van presentar a Pineda, a més de les més clàssiques que van deixar pel final i els bisos. ‘Som’ és un treball que mostra una evident sensibilitat i un canvi sense perdre la seva essència. El Pets van estar divertits amb el públic i, sobretot, molt propers amb mirades i dedicatòries directes, especialment en Gavaldà encarregat de les presentacions.

.

‘No vull que t’agradi aquesta cançó’, molt emotiva i acompanyada de les llums del públic. ‘De tant en tant’, explicant curiositats quotidianes de manera picarà i sexi. Regalant el gira-sol a la primera noia que es va posar dempeus per ballar. Tot un detall espontani i ple de simpatia. ‘Corvus’, de Joan Reig, molt crua i dura. Gràcies Joan per compartir.

I així seguint les cançons d’aquest darrer disc ple de sensibilitat, amb els aficionats que no van parar de ballar als laterals, fins que ja es va aixecar la totalitat de la graderia que van ser convidats a passar davant mateix de l’escenari, quan van començar a sonar les més clàssiques continuant amb uns quants bisos i amb un genial fi de festa compartida per tots.

Una gran nit d’estiu i la celebració d’una gran festa.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris