dijous, 19 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Festival Guanya’t el Cel amb el Pare Manel celebra amb èxit la 23a edició

Fotos: Vicens Tomàs

Aquest dimarts 28 de maig es va celebrar al Teatre Victòria de Barcelona la 23a edició del Festival Guanya’t el Cel amb el Pare Manel que, com cada any, es reuneixen al voltant d’un home amb un clar objectiu, Manel Pousa – Pare Manel – que, juntament amb els seus col·laboradors, voluntaris i amics, segueixen atraient la solidaritat i recaptació per al seu projecte.

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre arrelada fa més de 25 anys, als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona que desenvolupa projectes d’acció social i educativa per als infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

.

En aquesta edició han participat David Guapo, presentador i animador, divertit, amb el seu humor directe i àgil que va donar pas al comediant Marcel Tomàs, actor polifacètic que amb el seu enginy, va anar apujant el to de les rialles del públic, genial. Van seguir Pep Plaza i Queco Novell, amb paròdies musicals i divertides com la de Serrat i Sabina. També, la Maga Gisell va exhibir la seva màgia amb una posada en escena acolorida, elegant i espectacular.

L’espectacle va seguir amb l’actuació del duet Estopa, guitarra i veu, en una actuació intima al seu pur estil que, passats 20 anys, segueixen engrescant damunt dels escenaris. Per la seva part, el gran Pavlovsky, amb una participació espontània, natural i sense maquillatges, realment elegant.

.

Glorias Cabareteras, dues dones fresques i picants que deixen anar tot el que els passa pel cap. Humor original i sense filtres. A més, Santi Millán, veterà com Pavlovsky, també va fer referència a l’edat, una edat diferent però que mira el costat humorístic de canvis subtils i concrets que s’experimenten i amb els quals el públic es diverteix força per sentir-s’hi identificat. També, els SAU 30 van fer gaudir al públic fent-los participar dels seus èxits.

.

El Pare Manel també va pujar a l’escenari, acompanyat de Xavier Codina i Sandra Pardo, en representació de tot l’equip que participa en el projecte agraint als assistents la seva presencia i col·laboració en un projecte que va de barri i solidaritat, ple d’il·lusió però sobretot d’esperança.

I, per finalitzar, es va retre un record vers els enyorats Pepe Rubianes i Carles Flavià, sempre presents, i tots els participants dalt l’escenari amb un fi de festa amb ritme i alegria.

Al llarg de tots aquests anys, el Pare Manel ha creat una xarxa activa de solidaritat i participació en un projecte solidari, compromès i engrescador, creant complicitats, amb l’objectiu de teixir una realitat més justa amb eines d’ajut per a infants joves i famílies que els condueixi a cercar sortides a la seva situació.

Gràcies, Pare Manel.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per