divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Elena Gadel inaugura el Nits d’Estiu a Calella omplint el Far de música i festa

Fotos: Vicens Tomàs

El passat divendres, dia 28 de juny, el Festival Nits d’Estiu a Calella va obrir les portes del Far amb el concert inaugural de l’Elena Gadel. Amb l’aforament complet, la cantant barcelonina va recrear-se en una selecció del seu ampli   i variat repertori, fent també honor al seu darrer treball ‘Delicada‘, amb cançons de composició pròpia i amb la producció de Toni Pagès, que l’acompanya a la bateria.

Elena Gadel és una cantant i actriu que de ben petita ja va mostrar interès per la música. L’any 2002 es va donar a conèixer al gran públic a través de la segona edició d’Operación Triunfo. A partir d’aleshores no ha parat de treballar. Diu que ha nascut per cantar i aquesta afirmació salta a la vista. Domina la veu i interpreta diferents gèneres amb molta fidelitat, flamenc, pop i les peces més personals que formen part de la seva vida.

.

El concert va ser presentat en un format intimista i acústic amb un acompanyament musical de luxe: Luis Robisco, a la guitarra; Guillermo Prats, al contrabaix; Carlos Montfort, al violí; Toni Pagès, a la bateria; i l’Elena que, amb gran habilitat, va atraure la participació del públic amb la seva manera de cantar i amb la seva simpatia.

Un bon inici per inaugurar els vespres a la fresca amb música i companyia. Un festival que, lluny dels grans formats, aposta per una programació de molta qualitat i també de proximitat. Tenim grans artistes molt a prop que ofereixen grans treballs, i aquesta pretén ser la filosofia del festival. Consulteu el programa d’enguany i trieu, segur que ho gaudireu i sortireu més contents, NEC, Música i Cultura al Far de Calella.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris