divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Bufa la bombolla’ rep el suport dels Premis Enderrock

La Trinca, bufant les bombolles

Aquest any els Premis Enderrock, celebrats el passat dia 28 de febrer, van donar suport a Bufa la bombolla, una campanya per la difusió i recerca de les immunodeficiències primàries, just el Dia Mundial de les malalties minoritàries.

L’organització va cedir un espai perquè els representants de la campanya poguessin convidar als assistents a la gala a fer-se una fotografia bufant bombolles, per publicar-les posteriorment a les xarxes socials i fer difusió d’aquesta iniciativa que pretén donar a conèixer aquestes malalties amb la intenció de recollir fons per les investigacions que s’estan portant a terme.

‘Bufa la bombolla’

Gràcies a l’impuls de la Vall d’Hebron, la campanya solidària s’ha anat fent gran, i actualment compta amb la col·laboració d’Abacus Cooperativa, des d’on es distribueixen els pots de bombolles.

Tots els beneficis obtinguts van destinats a la Barcelona Pid Fundation, una organització sense ànim de lucre formada per professionals dedicats a l’atenció pediàtrica de la Unitat d’Immunodeficiències Primàries.

.

Al llarg de la nit van anar passant per l’espai habilitat molts dels convidats que amablement van participar en la campanya, fent-se una fotografia bufant bombolles de sabó.

Per la seva part, els representants de la campanya van agrair especialment a Enderrock la seva implicació, i a tots els participants que van anar passant al llarg de la nit. Aquesta campanya, que cada vegada és més activa i participativa, pretén posar el seu granet de sorra per la recerca i la solidaritat vers les persones amb aquestes malalties.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris