dilluns, 16 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els tentacles de les tecnoempreses

.

Les multinacionals tecnològiques són com els pops, tenen molts tentacles per poder adaptar-se al seu medi ambient. I, com els pops, les grans empreses tecnològiques treuen llurs tentacles en totes direccions. És a dir: diversifiquen els seus negocis amb fermesa i aprofitant tota la seva tecnoexperiència acumulada. Veiem alguns exemples.

Apple, tot preveient una possible davallada del negoci dels mòbils, està decidida a desenvolupar cotxes autònoms i elèctrics. Per aquest motiu està fitxant experts que han treballat a Tesla.

.

Facebook, que adquirí l’empresa de realitat virtual Oculus, està creant un assistent que, en principi, es coordinarà amb els seus dispositius de realitat virtual i augmentada, però que, sens cap mena de dubte, acabarà transformant-se en una competència directa dels assistents de Google o Amazon.

Amazon està planificant una plataforma de música en streaming i amb alta fidelitat que s’erigeix com una alternativa a plataformes de música tan populars com Spotify.

.

Samsung, després del contundent èxit dels auriculars inalàmbrics d’Apple, va presentar, juntament amb el seu mòbil de gamma alta Galaxy S10, els seus propis auriculars inalàmbrics… almenys ja no se’ns entortolligaran els cables! I Huawei, en la seva gamma de mòbils P30, regala uns auriculars inalàmbrics: els Freebuds Lite.

La Surface Hub 2S és una pissarra interactiva de 50 polzades creada per Microsoft i orientada al mercat empresarial. Però amb la previsió de treure’n una de 85 polzades, de ben segur que la companyia s’escamparà dins l’àrea de l’educació.

A manca de consolidació, de moment, de les pantalles flexibles, Oppo ha estat pioner en introduir als mòbils, els zooms òptics. La resta de companyies de la competència s’estan afanyant per incorporar aquest nou atractiu.

Tot són pops… mirant de ser capdavanters!

Article: Albert Cebrián

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per