divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme: tretze anys, divuit-mil articles i un compromís

.

Després d’un llarg recorregut de més de tretze anys, l’equip de Diari Maresme us fem arribar el nostre comiat. I, lluny de dir-ho amb tristesa, ho fem amb la satisfacció d’haver dut a terme un viatge apassionant a través de la nostra comarca, en el qual hem compartit amb tots vosaltres més de 18.000 articles farcits de notícies, entrevistes, crítiques literàries, cròniques d’espectacles, humor, relats, reflexions, articles de divulgació i columnes d’opinió.

Durant tots aquests anys, a més de les notícies del dia a dia relacionades amb el Maresme, també hem volgut donar veu a totes aquelles persones i organitzacions que s’han adreçat a la nostra Redacció per donar a conèixer el seu projecte, la seva obra o per comunicar-nos qualsevol informació d’interès. Aquesta ha estat una de les tasques periodístiques que hem dut a terme amb més entusiasme si cal.

.

El nostre llarg viatge ha coincidit també amb un període històric, complex i crucial per al nostre país. A més de passar per una dura i difícil crisi econòmica, des del diari hem anat reflectint des d’una perspectiva comarcal els profunds canvis polítics, econòmics i socials que ha viscut i segueix vivint Catalunya. I sempre ho hem fet donant veu a tots els actors, perquè creiem en la importància de la Llibertat d’expressió.

En aquest sentit, considerem que el periodisme sempre ha d’estar al servei de la ciutadania, i mai a favor d’un determinat poder polític o econòmic. Per això, sempre hem reiterat que la independència dels mitjans de comunicació és un factor essencial per gaudir d’una bona salut democràtica; ara més que mai.

.

Per últim, vull donar el meu primer agraïment a l’Albert i David Lladó – de Lladó Comunicació – per la seva confiança, amistat i compromís; als nostres anunciants, pel seu suport durant tots aquests anys; i a tots els nostres col·laboradors per la seva implicació, esforç i constància. I, finalment, també us vull agrair a tots vosaltres, els nostres lectors, la vostra dedicació i confiança ferma amb Diari Maresme. Tot l’equip del diari us fem arribar el més gran dels agraïments, sense dir-vos un adéu definitiu sinó un sincer i emotiu fins sempre!

Ramon Texidó
Director de Diari Maresme (2009-2019)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris